" OSMIJEH " 10000 Zagreb, Hrvatska ul.Ivane Brlic Mažuranic 68/2 MALEŠNICA tel. 01 3734663 mob. 091 5240952

voditelj centra: Renata Tomičić

 
PILATES novo-novo-novo !!!


SAVJETOVANJE - INDIVIDUALNE TERAPIJE - ANTISTRESNE RADIONICE -

ABECEDA SVJESNOG ŽIVLJENJA - MALA ŠKOLA ZA RODITELJE - UČITE IH

DA BUDU SRETNI - " HURA ŠKOLA ! " - POMOC U UČENJU , EMOCIONALNOM I

PSIHOLOŠKOM RASTU I RAZVOJU UČENIKA - BUSINESS PROGRAM SMART

Dobro došli u "OSMIJEH" Centar za edukaciju, savjetovanje, osobni rast i promicanje kvalitete življenja. Cilj, nit vodilja i inspiracija za naš rad lijepo je srocena u slijedecoj misli: "kvalitetno živjeti znači razviti svoje sposobnosti, nadmašiti sebe, probuditi se, učiniti sretnim i ispunjenim sebe i druge, te skrbiti o okolišu i očuvanju planete zemlje".

Mi smo tim koji se sastoji od pojedinaca kvalificiranih u svom znanju, iskustvu i pristupu, koji Vas može povesti na uzbudljivo putovanje spoznaje, prepoznavanja i proširenja svijesti o Vašoj vlastitoj vrijednosti, vašoj neograničenoj mogućnosti za uspjeh, ispunjenje, te istinske vrijednosti i zakonitosti koje vas nezaustavljivo vode do odgovornog i samosvjesnog kreatora vašeg života, života po vašoj i samo vašoj mjeri. Korak po korak udruženi vašom spremnošcu "ZA" pomaknut ćemo sve ono što vas odvaja od odgovora na pitanje: ZAŠTO NE JA?

Voditelj Centra
Renata Tomicic

 

Riječ dvije o voditelju "OSMIJEHA"

Renata Tomičić, socijalni radnik i psiho-energoterapeut sa dugogodišnjim edukacijskim, savjetodavnim i terapeutskim iskustvom u grupnom i individualnom radu, znanjem stečenim kroz redovito školovanje, brojne seminare i radionice, te učenje, trening i praksu kroz četverogodišnji studij u SNOWLION CENTER HEALING SCHOOL i ostale edukacije u proteklih 25 godina.

 

www.igraonica.com www.igraonice.com www.fashion-najjar.com
HOME    KALENDAR    RADIONICE    SAVJETOVANJE     TERAPIJA    ZA RODITELJE

Copyright ©2003 Centar za edukaciju "Osmijeh". All rights reserved