Pošaljite nam smiješnu sliku svoje mačke!

Iako se mačke često nazivaju spavalicama, podmuklima i dosadnima mi znamo da nije tako! Mačke su možda malo pospaniji kućni ljubimci ali kada se igraju onda se igraju pod punim gasom! U toj svojoj igri toliko su znatiželjne, koncentrirane i slobodne i zbog toga ih često promatramo i smijemo im se. Pogotovo mali mačići, igraju se neprestano i vrlo slobodno. Stoga ako imate koju duhovitu sliku na kojoj je vaša mačka glavni lik, pošaljete nama ju na Cat World na E-mail kako bismo ju mogli objaviti u rubrici ''Smiješne mačke''.

Kliknite ovdje ----> SMIJEŠNE MAČKE

Posebno nas zanimaju mačke u letu. Tj. u zraku, skoku ili slično. Takve slike ćemo posebno obraditi i urediti. Te slike ići će u rubriku ''Leteće Mačke''. Stoga, ako imate takvu sliku pošaljite nam!

Pošaljite nam duhovitu priču (koju trenutno nemamo niti jednu) u kojoj je sudjelovala vaša mačka. Mi ćemo to objaviti na našim stranicama. Molimo vas da pri tome pripazite na pravopisne pogreške kako bi mi imali manje posla. Šaljite na naš E-mail (doom_zg@yahoo.com)

Isto tako na e-mail nam možete poslati i bilo kakve druge sadržaje vezane uz mačke, npr. adrese vaših uzgajivačnica, web-linkove za vaše stranice o ljubimcu i slično.

Osvježi ovu stranicu

Na početnu stranicu