ČLANSTVO

Prema Statutu Edukacijskog dječjeg centra "ARIS" članom/članicom Centra može postati svaka punoljetna osoba koja ispuni pristupnicu, bude potvrđena od Upravnog odbora i redovito plaća godišnju članarinu koja iznosi 100,00 kuna.

Pristupnicu koja je u doc. formatu isprintajte, popunite, potpišite i pošaljite na adresu uprave: Edukacijski dječji centar "ARIS", Sv. Mateja 71, 10020 Zagreb. Nakon odluke EDC "ARIS" o potvrdi Vašeg članstva primit ćete na svoju adresu pismo i uplatnicu za članarinu. Tek po uplati članarine postajete punopravnim članom/članicom Centra i imate pravo sudjelovanja u Skupštini. U prilogu Pristupnice nalazi se izvadak iz Statuta koji navodi ciljeve i djelatnosti Centra koje ste dužni pročitati i svojim potpisom potvrditi da se s navedenim u potpunosti slažete. Članom/članicom ne mogu postati osobe koje ne podržavaju ciljeve i djelatnosti Centra.

 

PRISTUPNICA ZA UČLANJENJE U

EDUKACIJSKI DJEČJI CENTAR "ARIS"

 

Prema Statutu Edukacijskog dječjeg centra "ARIS" u Klub mladih centra "ARIS" mogu se učlaniti djeca do 18 godina koja vole i pomažu životinjama te koja podržavaju ciljeve i djelatnosti Centra. Svi zainteresirani koji ispunjavaju ove uvjete mogu nam poslati isprintanu i ispunjenu pristupnicu u Klub mladih na adresu uprave: Edukacijski dječji centar "ARIS", Sv. Mateja 71, 10020 Zagreb. Upravni odbor pregledat će pristupnice i nakon odluke poslati na adresu budućeg člana pismo s iskaznicom Kluba mladih centra "ARIS".

 

PRISTUPNICA ZA UČLANJENJE U

KLUB MLADIH CENTRA "ARIS"