Hrvatski English
A/1 apartman veličine 65 m², dvije spavaće sobe (jedna s bračnim krevetom, druga s dva kreveta), dnevni boravak sa kuhinjom i trosjedom (može spavati jedna osoba), jedna kupaonica sa WC-om i kadom, te odvojeni WC, TV, terasa 36 m² na jednoj strani i 18 m² na drugoj, klimatizirane sve prostorije u apartmanu.

A/2 apartman veličine 37 m² s jednom spavaćom sobom (dva kreveta) + dva kreveta u dnevnom boravku s kuhinjom, kupaonica s tuš-kadom, terasa 8 m², TV.
A/3 studio-apartman veličine 27 m² s dva kreveta u dnevnom boravku s kuhinjom, kupaonica sa tuš kadom, TV, terasa 10 m².

A/4 apartman veličine 65 m², dvije spavaće sobe (jedna s bračnim krevetom, druga s dva kreveta), dnevni boravak sa kuhinjom i trosjedom na razvlačenje (mogu spavati dvije osobe), dvije kupaonice s WC-om i tuš kadama,TV, terasa 4 m².
 
Seget Vranjica je turističko naselje Srednje Dalmacije udaljeno od Trogira 5 km u smjeru sjevera. Smjestilo se na dijelu atraktivne trogirske rivijere koju karakteriziraju bujna mediteranska vegetacija, uvale s kamenitim i šljunčanim plažama te otoci i otočići idealni za dnevne izlete barkom ili jedrilicom. Mjesto ima sve potrebno za ugodan odmor volite li ljetovati u malom živom mjestu, a grad Trogir u čijoj se neposrednoj blizini Seget Vranjica nalazi upisan je u UNESCOV popis svjetske kulturne baštine.

Opširnije...